Barion Pixel

bemutatkozik a

creative

box

 A CreativeBox egy hazánkban egyedülálló, 2-3 havonta, limitált darabszámban megjelenő kreatív doboz, mely mindig több (6-13) Készítsd magad! csomagocskát tartalmaz. A dobozokban minden DIY termék tartalmazni fogja az elkészítéshez szükséges kreatív alapanyagokat videós linkeket és az útmutatókat is, így nemcsak meseszép dolgokat készíthetsz majd el, hanem különböző kreatív technikákkal is megismerkedhetsz.

Hogyan juthatsz hozzá? Hogyan működik?

Megrendeled

2023. évben Tavaszi-húsvéti, Anyák napi, Nyári lazulós, Őszi-Halloween-i és sok-sok Téli-Karácsonyi CreativeBox-szal készülünk Nektek 🙂

Átveszed

Futárszolgálattal 1390 ft-ért! küldjük a csomagokat 08.00-20.00 között. Kérd kérlek arra a címre, ahol napközben elérhető vagy, hogy mihamarabb kezedbe foghasd a CreativeBoxod!

Kibontod

Ez egy izgalmas rész, amikor meglátod mi mindent tartalmaz a csomagod.

Indulhat az alkotás!

Ez pedig a legjobb része lesz, alkotás-alkotás, kreatív technikák tanulása, dekorálás az alapanyagokból.

Miért fogod nagyon-nagyon szeretni és várni az új dobozok megjelenését?

Mert kapsz egy szuper csomagot telis-tele kreatív alkotócsomagokkal! A dobozok mindig 6-13 Készítsd magad! szettet tartalmaznak, melyekből gyönyörű alkotások születhetnek majd saját magadnak, de akár szeretteid számára ajándékba is.

Mert megismerhetsz különböző kézműves technikákat anélkül, hogy vagyonokért be kéne hozzá vásárolnod! Itt 1-1 technika alapjait könnyen elsajátíthatod, hisz minden alapanyagot tartalmazni fognak a dobozok!

Mert PÉNZT SPÓROLHATSZ MEG VELE! Ugyanis a dobozaink áránál jóval magasabb értéket képviselnek a termékek, azaz ha külön-külön megvásárolnád a termékeket, jóval többet fizetnél.

Mert csak 1390 ft szállítási díjon szállítjuk ki neked a dobozokat!

Ne maradj le a legújabb CreativeBoxról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesíthessünk az újdonságokról!
hírlevél *
adatkezelés *