Barion Pixel
, ,

“BIBI” MIDI 2. TAVASZI-HÚSVÉTI KIDS CreativeBox 2023

5 950 Ft

“BIBI” MIDI 2. TAVASZI-HÚSVÉTI KIDS CreativeBox 2023. tökéletes alkotó csomag kreatív gyerekek (4-10 éves) részére! Tavaszi és húsvéti dekorációk készítéséhez, különböző alapanyagok és technikák alkalmazásával! Többféle kreatív alkotócsomag egy CreativeBoxban!

A csomag részletes tartalmát és útmutatóját lásd lejjebb!

Termék elérhetősége: Készleten

Cikkszám: "BIBI" MIDI 2. TAVASZI-HÚSVÉTI KIDS CreativeBox 2023. Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Útmutató, leírás, videó linkek: “BIBI” MIDI 2. KIDS CreativeBox

“BIBI” MIDI 2. TAVASZI-HÚSVÉTI KIDS CreativeBox 2023. tökéletes alkotócsomag kreatív gyerekek (4-10 éves) részére! Készüljetek a gyermekekkel közösen a tavaszra és a húsvéti ünnepekre kreatív alkotócsomagokkal! A dobozban több alkotás elkészítéséhez szükséges alapanyagot és útmutatót találtok! És hogy mi minden készíthető belőle?

  • tündérkert dekoráció műanyag tálban – liliom manóval
    (ajtóval, paddal, cserépből készíthető virágbabával, további dekor kellékekkel)
  • borovi fahasábokra festett nyuszi dekoráció (3 db)
  • filc ujjbáb (4 db) és filcből húsvéti tojás dekoráció (3 db)

Támogatóink a “BIBI” TAVASZI-HÚSVÉTI KIDS CreativeBoxban:

“BIBI” MIDI 2. TAVASZI-HÚSVÉTI KIDS CreativeBox 2023. elkészítéhez ragasztópisztolyra szükségetek lehet, azt a csomag nem tartalmazza! Amennyiben nincs még otthon, eszközeink között azt is találsz!

Amennyiben a gyorsabb, biztosabb tapadás érdekében ragasztópisztollyal dolgoztok, abban mindig segítsetek a gyerekeknek! Gyermek csak felnőtt felügyelete mellett használja, mivel a pisztoly “hegye” és a kifolyó ragasztó forró!