Barion Pixel
Sale!

ŐSZI CreativeBox családi csomag 2023.

9 900 Ft

Az ŐSZI CreativeBox családi csomag 2023. tökéletes alkotó csomag, amit gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlunk! Készítsétek el együtt az egyedi őszi és halloween dekorációkat! A csomag több alkotás elkészítéséhez tartalmazza a szükséges alapanyagokat és útmutatót!

A 12.900 Ft értékű csomagot a hobbykreativ.hu támogatásával most
9.900 Ft-ért vásárolhatjátok meg!

A csomag részletes tartalmát és útmutatóját lásd lejjebb!

Cikkszám: ŐSZI CreativeBox családi csomag 2023. Kategória: Címkék: , , , ,

ŐSZI CreativeBox családi csomag 2023. útmutató, videó linkek az elkészítéshez: ÚTMUTATÓ

Az ŐSZI CreativeBox családi csomag 2023. tökéletes alkotó csomag, amit gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlunk! Készítsétek el együtt az egyedi őszi és halloween dekorációkat! A csomag több alkotás elkészítéséhez tartalmazza a szükséges alapanyagokat és útmutatót! ŐSZI CreativeBoxból az alábbi alkotásokat tudjátok elkészíteni:

  • Őszi manó ajtódísz textil levelekkel
  • Bármitartó ceruzatartó az iskolakezdéshez
  • Filc ujjbábok bájos állatfigurákkal (5 db)
  • Makramé kulcstartó gyönyörű őszi fonalakból (2 db)
  • Macsek és varjú fahasáb dekoráció (2 db)
  • Lebegő szellem elemes mécsessel
  • Fakanalas halloween dekoráció

A Bármitartó ceruzatartót véletlenszerűen kiválasztott csomag összetételben (változó színű pólófonallal és fafigurával) küldjük (a képeken nem a teljes színválaszték látható)! A fakanalas dekorációhoz többféle formájú és méretű fakanál közül véletlenszerűen kiválasztott 4 db fakanalat küldünk. A varjú fahasáb dekorációhoz többféle színű fagyöngy közül véletlenszerűen kiválasztott színűt küldünk (pl.: citrom, narancs, piros, zöld, lila). Az elemes mécsest a lebegő szellem alá vagy a fakanalas üvegbe is helyezhetitek, így még hangulatosabb lesz a halloween dekorációtok.

Támogatónk az ŐSZI CreativeBoxokban:

KÜLÖNLEGES AKCIÓS AJÁNLAT: A 12.900 Ft értékű csomagot a hobbykreativ.hu támogatásával most 9.900 Ft-ért vásárolhatjátok meg!

Az ŐSZI CreativeBox elkészítéhez ollóra, ragasztóra, ragasztópisztolyra szükségetek lehet, ezeket a csomag nem tartalmazza, de eszközeink között találtok!

Ragasztópisztoly használatánál figyeljetek, mivel a pisztoly “hegye” és a kifolyó ragasztó forró! Gyermek csak felnőtt felügyelete mellett használja!