Barion Pixel
Sale!

ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag 2023.

13 900 Ft

Az ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag 2023. tökéletes alkotó csomag, amit gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlunk! Készítsétek el együtt az egyedi őszi és halloween dekorációkat! A csomag több alkotás elkészítéséhez tartalmazza a szükséges alapanyagokat és útmutatót!

A 16.450 Ft értékű csomagot a hobbykreativ.hu támogatásával most
13.900 Ft-ért vásárolhatjátok meg!

A csomag részletes tartalmát és útmutatóját lásd lejjebb!

Cikkszám: ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag 2023. Kategória: Címkék: , , , ,

ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag 2023. útmutató, videó linkek az elkészítéshez: ÚTMUTATÓ

ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag 2023. tökéletes alkotó csomag, amit gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlunk! Készítsétek el együtt az egyedi őszi és halloween dekorációkat! A csomag több alkotás elkészítéséhez tartalmazza a szükséges alapanyagokat és útmutatót! Az ŐSZI CreativeBox EXTRÁBÓL az alábbi alkotásokat tudjátok elkészíteni:

  • Őszi manó ajtódísz textil levelekkel
  • Bármitartó ceruzatartó az iskolakezdéshez
  • Filc ujjbábok bájos állatfigurákkal (5 db)
  • Makramé kulcstartó gyönyörű őszi fonalakból (2 db)
  • Macsek és varjú fahasáb dekoráció (2 db)
  • Lebegő szellem elemes mécsessel
  • Fakanalas halloween dekoráció
  • Őszi kopogtató termésekkel 20 cm-es alapon
  • Festhető gipszfigurák – bagoly, róka, süni (3 db)

A Bármitartó ceruzatartót véletlenszerűen kiválasztott csomag összetételben (változó színű pólófonallal és fafigurával) küldjük (a képeken nem a teljes színválaszték látható)! A fakanalas dekorációhoz többféle formájú és méretű fakanál közül véletlenszerűen kiválasztott 4 db fakanalat küldünk. A varjú fahasáb dekorációhoz többféle színű fagyöngy közül véletlenszerűen kiválasztott színűt küldünk (pl.: citrom, narancs, piros, zöld, lila). Az elemes mécsest a lebegő szellem alá vagy a fakanalas üvegbe is helyezhetitek, így még hangulatosabb lesz a halloween dekorációtok.

Támogatónk az ŐSZI CreativeBoxokban:

KÜLÖNLEGES AKCIÓS AJÁNLAT: A 16.450 Ft értékű csomagot a hobbykreativ.hu támogatásával most 13.900 Ft-ért vásárolhatjátok meg!

Az ŐSZI CreativeBox EXTRA elkészítéhez ollóra, ragasztóra, ragasztópisztolyra szükségetek lehet, ezeket a csomag nem tartalmazza, de eszközeink között találtok!

Ragasztópisztoly használatánál figyeljetek, mivel a pisztoly “hegye” és a kifolyó ragasztó forró! Gyermek csak felnőtt felügyelete mellett használja!