Barion Pixel
Sale!
,

ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag

Original price was: 16 450 Ft.Current price is: 13 900 Ft.

Az ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag tökéletes alkotó csomag, amit gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlunk! Készítsétek el együtt az egyedi őszi és halloween dekorációkat! A csomag több alkotás elkészítéséhez tartalmazza a szükséges alapanyagokat és útmutatót!

A csomag részletes tartalmát és útmutatóját lásd lejjebb!

MEGRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE!

Cikkszám: ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag Kategóriák: , Címkék: , , , ,

ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag útmutató, videó linkek az elkészítéshez: ÚTMUTATÓ

ŐSZI CreativeBox EXTRA családi csomag tökéletes alkotó csomag, amit gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánlunk! Készítsétek el együtt az egyedi őszi és halloween dekorációkat! A csomag több alkotás elkészítéséhez tartalmazza a szükséges alapanyagokat és útmutatót! Az ŐSZI CreativeBox EXTRÁBÓL az alábbi alkotásokat tudjátok elkészíteni:

  • Őszi manó ajtódísz textil levelekkel
  • Bármitartó ceruzatartó az iskolakezdéshez
  • Filc ujjbábok bájos állatfigurákkal (5 db)
  • Makramé kulcstartó gyönyörű őszi fonalakból (2 db)
  • Macsek és varjú fahasáb dekoráció (2 db)
  • Lebegő szellem elemes mécsessel
  • Fakanalas halloween dekoráció
  • Őszi kopogtató termésekkel 20 cm-es alapon
  • Festhető gipszfigurák – bagoly, róka, süni (3 db)

A Bármitartó ceruzatartót véletlenszerűen kiválasztott csomag összetételben (változó színű pólófonallal és fafigurával) küldjük (a képeken nem a teljes színválaszték látható)! A fakanalas dekorációhoz többféle formájú és méretű fakanál közül véletlenszerűen kiválasztott 4 db fakanalat küldünk. A varjú fahasáb dekorációhoz többféle színű fagyöngy közül véletlenszerűen kiválasztott színűt küldünk (pl.: citrom, narancs, piros, zöld, lila). Az elemes mécsest a lebegő szellem alá vagy a fakanalas üvegbe is helyezhetitek, így még hangulatosabb lesz a halloween dekorációtok.

Támogatónk az ŐSZI CreativeBoxokban:

Az ŐSZI CreativeBox EXTRA elkészítéhez ollóra, ragasztóra, ragasztópisztolyra szükségetek lehet, ezeket a csomag nem tartalmazza, de eszközeink között találtok!

Ragasztópisztoly használatánál figyeljetek, mivel a pisztoly “hegye” és a kifolyó ragasztó forró! Gyermek csak felnőtt felügyelete mellett használja!