bemutatkozik a

creative

box

 A Creative Box egy hazánkban egyedülálló, 2-3 havonta, limitált darabszámban megjelenő kreatív meglepetésdoboz, mely mindig 5-7 Készítsd magad! csomagocskát tartalmaz. A dobozokban minden DIY termék tartalmazni fogja az elkészítéshez szükséges kreatív alapanyagokat és az útmutatókat is, így nemcsak meseszép dolgokat készíthetsz majd el, hanem különböző kreatív technikákkal is megismerkedhetsz.

Hogyan juthatsz hozzá? Hogyan működik?

Megrendeled

erre 2-3 havonta lesz lehetőséged

Átveszed és örülsz 🙂

futárszolgálattal INGYEN küldjük a csomagokat, a szállítási költséget mi fizetjük! Kérd arra a címre, ahol napközben elérhető vagy, hogy mihamarabb kezedbe foghasd a Creative Boxod!

Kibontod

Indulhat az alkotás!

Ez lesz a legjobb része, majd meglátod!

Miért fogod nagyon-nagyon szeretni és várni az új dobozok megjelenését?

Mert kapsz egy szuper csomagot telis-tele meglepetéssel! A dobozok mindig 5-7 Készítsd magad! szettet tartalmaznak, melyekből gyönyörű alkotások születhetnek majd saját magadnak, de akár szeretteid számára ajándékba is.

Mert megismerhetsz különböző kézműves technikákat anélkül, hogy vagyonokért be kéne hozzá vásárolnod! Itt 1-1 technika alapjait könnyen elsajátíthatod, hisz minden alapanyagot tartalmazni fognak a dobozok!

Mert PÉNZT SPÓROLHATSZ MEG VELE! Ugyanis a dobozaink áránál jóval magasabb értéket képviselnek a termékek, azaz ha külön-külön megvásárolnád a termékeket, jóval többet fizetnél.

Mert INGYEN SZÁLLÍTJUK ki neked a dobozokat!

Ne maradj le a legújabb Creative Boxról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy időben értesíthessünk az újdonságokról