Barion Pixel

Anyák napi CreativeBox – kézszobor

Anyák napi EXTRA családi boxunk tartalmaz még egy szuper jó alkotást, amit eddig nem mutattunk meg Nektek! Evvel olyan ajándékot készíthettek, ami biztosan örök emlék marad! 🥰🎁
 
Készítsetek kézszobrot, alginátból készített formába gipsszel kiöntve! Lehet ez egy lenyomat a gyermek(ek) kezéről, vagy akár a családi összetartozást kifejezve, közösen összekulcsolt kezeitekről is készíthettek szobrot!
kezszobor-keszito-csomag-kesz-creativebox
kezszobor-keszito-csomag-creativebox
A csomag tartalmaz 500 gr alginátot, 1 kg modellgipszet és egy kipróbált, bevált, részletes elkészítési útmutatót! Az alapanyagok a HobbyKreativ.hu webáruházából kerültek a csomagokba!

A “MAMA” anyák napi boxokból könnyen elkészíthető, mégis igazán mutatós ajándékokat tudtok készíteni! Ha szeretnétek kipróbálni és egyedi, saját kézzel készített ajándékokkal meglepni Szeretteiteket, akkor válasszátok a “MAMA” anyák napi CreativeBox három mérete közül a Nektek legjobban tetszőt!

Egy hét múlva, május 7-én anyák napja! Sokáig már ne halogassátok a megrendelést, ha szeretnétek időben megkapni a csomagot! 😉
 
Alkotni jó, alkotni öröm! Köszönjük, hogy velünk tartotok, kreatívkodásra fel! 🥰

Leave a Comment