Barion Pixel

Miért éppen “Bibi” a 2023. évi tavaszi KIDS CreativeBox?

Hogyan készül el egy CreativeBox? A legfontosabb, hogy örömmel, szeretettel. 🙂 Egy nagyon mély, hosszú ideig tartó alkotófolyamat eredménye, melybe a szívünket, érzéseinket is beletesszük egyénként és csapatként is. Mikor átvettem a CreativeBox webáruházat korábbi tulajdonosától, elkezdtem ötletelni. Én minek örülnék, mit alkotnék szívesen, de vajon az másnak is tetszene? Száguldoztak az ötletek a fejemben, de egy biztos pont volt a Kids Box esetében: a nyuszi popó, és a tündérkert, hogy ezeket a kreatív csomagokat mindenképp szeretném a Boxban viszontlátni. Tudjátok miért? Mert jött egy személyes érzés…

A kisfiam körülbelül 3,5 éves körül volt, mikor táboroztattam és ezek voltak az első olyan alkotások, amit önállóan, hihetetlen örömmel készített és egészen egyszerűen szerettem volna valahogy Veletek is megosztani ezt az érzést, hogy éljétek át Ti is a gyerekeitekkel. Ebben lehet maszatolni, pakolgatni ide-oda a dolgokat, újra építeni a kertet a huszadik variációban. Az én kisfiam beceneve itthon Bibi.

Ma már iskolás a legény, idén kezdte a sulit. Augusztusban készültünk az évkezdésre, tudjátok a szokásos, mentünk pár szülővel termet rendbe tenni, dekorálni, ismerkedni. Ott megismerkedtem egy anyukával, akivel kölcsönösen első perctől szimpatikusak voltunk egymásnak. Mit gondoltok, hogy becézik a gyerkőcöt? Hát: Bibi 🙂

Megkezdődött az iskola… A kisfiam úgy jött haza az iskolából, hogy van egy új barátja, a Bibi. Nem hoztuk össze őket mi szülők, egyszerűen egymásra találtak a gyerekek. A két Bibi. Barátságuk még mindig tart. Azóta kilobbizták, hogy egymás mellett ülhessenek. Senkinek nincs párna a székén a suliban, de nekik van, hát persze, hogy egyforma, fekete cicás és sorolhatnám a sztorikat..

És ezen a ponton elgondolkodtam. Az én Bibim jut először eszembe, amikor alkotunk valami újat, valami klassz dolgot, bekerül a csomagba ami számomra az egyik legkedvesebb emlék, és van egy teljesen valószínűtlen esély arra, hogy lesz egy új Bibi a közvetlen közelünkben, és ezek olyan megfoghatatlan, de számomra szép dolgok, hogy akkor el is dőlt, hogy minden csomagnak neve lesz. Nekem kevés az, hogy 2023. tavaszi box, az olyan személytelen, olyan rutin, és ezeknek a CreativeBox-oknak az összeállítása minden csak nem rutin és minden csak nem személytelen :).

Így a “BIBI” Tavaszi-Húsvéti CreativeBox 2023. alkotó csomaghoz szóló ajánlóm (tudjátok, mint a könyvek elején szokott lenni):

Ajánlom elsősorban kisfiamnak és a kis barátjának: a két Bibinek, és ajánlom természetesen Nektek, kedves CreativeBox kedvelőknek.

Fogadjátok szeretettel az idei évi első CreativeBox-ot, melybe szívem, szívünk minden szeretete benne van.

https://creativebox.hu/box/bibi-tavaszi-husveti-kids-creativebox-2023/

Ölellek Bennetek: Mara

Leave a Comment