Barion Pixel

ŐSZI BOX – BÁRMITARTÓ CERUZATARTÓ

Biztosan mindenki nagyon készül már az iskolára! 😉 Az ŐSZI CreativeBox családi csomagba nem véletlenül került be a Bármitartó ceruzatartója! 🥰✏️ Evvel a vidám iskolai kiegészítővel biztos könnyebben indul majd a suli! 😊 De ha nem is ceruzatartó, akkor csodás Bármitartó lesz belőle!

barmitarto-kerek-doboz-piros-kesz-3-creativbox
barmitarto-kerek-doboz-piros-creativbox
Ha a horgolással még csak most ismerkedsz, akkor is nyugodtan belevághatsz, mert szuper videós segédlet mutatja be, hogyan készíthető el a ceruzatartó. Ha kíváncsi vagy, kukkants bele: 👀👇

A Bármitartó ceruzatartót véletlenszerűen kiválasztott csomag összetételben (változó színű pólófonallal és fafigurával) küldjük (a képeken nem a teljes színválaszték látható, csak ízelítő)!

Az ŐSZI CreativeBoxok CSALÁDI CSOMAGok, vagyis gyermekek és felnőttek részére egyaránt tartalmaznak elkészíthető alkotásokat! 🙂 Varázsoljatok szívmelengető őszi hangulatot otthonra miközben értékes időt töltötök együtt, alkotással!

A HobbyKreativ.hu támogatásával a 12.900 Ft értékű őszi csomagot most 9.900 Ft-ért, míg a 16.450 Ft értékű EXTRA csomagot 13.900 Ft-ért rendelhetitek meg!

Alkotni jó, alkotni öröm! Köszönjük, hogy velünk tartotok, kreatívkodásra fel! 🥰

Leave a Comment